Koronavírus Fejérben

2020.03.25. 12:35

Bezárt a gárdonyi Bóné Patika, mert koronavírus fertőzést mutattak ki az egyik dolgozójukon

Egyre több helyen derül ki, hogy a koronavírus már megérkezett a közvetlen közelünkbe is.

S. Töttő Rita, Nagy Zoltán Péter

Budapest, 2011. szeptember 27. Gyógyszerek egy budapesti gyógyszertárban. Október elsejétõl 534 gyógyszerért kevesebbet, 1686 készítményért viszont többet kell fizetni a patikákban. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Legfrissebb a gárdonyi Bóné Patika, amely saját Facebook oldalán tette közzé a hírt: „ A munkatársainknál koronavírus fertőzést mutattak ki. Mindenki jól van, de a további fertőződések elkerülése érdekében a gyógyszertár működése szünetel.”

A gárdonyi Bóné Patika egyik kolléganője információnk szerint már több mint két hete otthon maradt, mert olyan tüneteket észlelt magán, amivel nem kívánta kockára tenni munkatársai egészségét. A háziorvosa is azt javasolta neki, hogy két hétre mindenképpen maradjon otthon önkéntes karanténban. Sajnos a gyógyszertáros hölgy állapota még napokkal ezelőtt nem javult, ezért az orvosok mintát vettek le tőle, melynek az eredményét, miszerint a teszt koronavírusra pozitív, ma tudták meg. Információink szerint a megbetegedett gyógyszertáros állapota már javulást mutat. Viszont az egyértelmű megbetegedés miatt a patikát be kellett zárni, és valamennyi dolgozója otthoni karanténba került.

Valószínűleg a Bóné Patika többi dolgozóján is elvégzik a tesztet.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!