Vértesalja

2009.06.04. 02:27

Finisben a centrum építése

Bodajk - Finiséhez érkezett a sportkomplexum építése. Az általános iskola tőszomszédságában épülő létesítményben megtörtént a tereprendezés, s kijelölték a pályák helyét.

B. Kiss László

 A területet alagcsövezték, megoldva a csapadékvíz elvezetését. A komplexumban egy nagypálya és egy edzőpálya is épül a focistáknak, és készül egy kézilabdapálya. Az utcafronton negyven személykocsi számára alakítanak ki parkolót az árok lefedésével. Tető alatt van a kiszolgáló épület, melyben - az előírásoknak megfelelően - külön öltözője lesz a hazaikank, a vendégeknek és a bíróknak. Itt kapnak helyet a közénség által használható illemhelyek is; természetesen a mozgáskorlátozottak számára is épül mellékhelyiség. A sportcentrumot körbekerítik, utat építenek hozzá, és - a szél ellen - előnevelt fákkal ültetik körbe. Az átadást július 4-én, a várossá avatás egyéves évfordulóján tervezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!