Velence

2013.12.18. 11:38

Élelmiszeradomány a gyerekeknek Velencén

Velence - A jótékonysági élelmiszergyűjtő-akció adományait Azurák Csaba, a Fáy András Alapítvány kurátora adja át Janóné Ildikónak, a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület elnökének.

V. Varga József

A Fáy András Alapítvány és a Budai Középiskola ebben az évben is tartós élelmiszergyűjtést szervezett partnerei bevonásával. Az idén a Fejér megyei Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület által támogatott nehéz sorsú, árva, gyermekotthonban, nevelőszülőknél, utógondozásban élő gyermekek, illetve az állami gondozásból kikerült fiatalok számára folytattak gyűjtést. Az ötven zsáknyi adományt az alapítvány, az országos oktatóközpont és a középiskola képviselői - Azurák Csaba, az alapítvány kurátora, Virágos Gábor, a Középiskolások Országos Pénzügyi és Gazdasági Oktatóközpontjának intézményvezetője és a középiskola diákjai - csütörtökön 10 órakor adják át a Velencei Gyermekotthonban. Az adományokat Janó Andorné Ildikó, az egyesület elnöke veszi át, és a csomagokat a Vigyázó Kéz juttatja el a következő napokban a Székesfehérváron és környékén, saját családjuk nélkül élő ifjaknak.

Címkék#Velence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!