Velence

2014.06.20. 16:35

Betanul még az új kézbesítő

Velence - A postai kézbesítés minőségének romlása miatt fordult hozzánk olvasónk. A szóvivő válaszolt.

Tribolt Lajos

Egy panaszos fordult szerkesztőségünkhöz. Az ő leveléből idézünk :

Velence egyik kiemelt övezetében (Bencehegy) élünk immáron 15 esztendeje. Nyugodt környék, jól éreztük itt magunkat. Egészen kb két héttel ezelőttig, amikor a Magyar Posta Zrt megváltoztatta a kézbesítési rendszerét a körzetünkben. Addig mindig a kora délelőtti órákban megkaptuk az újságokat, leveleket, egyebeket. Azóta azonban csak az esti órákban érkezik hozzánk a postás. A kézbesítőt kérdőre vonva, megtudtam tőle, hogy létszám leépítés volt náluk, s most olyan kevesen vannak, hogy a többiek a saját körzetük után túlórában járnak fel ide hozzánk, mintegy másodlagos fontosságú területként kezelve lakóhelyünket.

Apáti-Tóth Kata szóvivő (Fotó: posta honlap)

A panaszt továbbítottuk a szolgáltató céghez. A Magyar Posta részéről Apáti-Tóth Kata szóvivő válaszolt:

- Velence Bencehegy térségében a kézbesítői munkakör betöltésében személyi változás történt. Az új kézbesítő kolléga betanulási időszakában előfordulhatott, hogy a megszokottól eltérő napszakban történt meg a küldemények kézbesítése. A betanulási időszakot követően várhatóan ismét a megszokott napszakban történik meg a kézbesítés, addig ügyfeleink türelmét kérjük.

A posta szóvivője kitért a napilapok kézbesítésének mikéntjére is.

- A napilapok kézbesítésére vonatkozóan pedig tájékoztatom, hogy Velence településen a Magyar Postának a megrendelők tárgynapi kézbesítésre adtak megbízatást, nem pedig időgarantált kézbesítésre, ami annyit jelent, hogy a megjelölt nap bármely napszakában teljesíthető a napilapok kézbesítése, nem kizárólag a reggeli órákban.

Kedves olvasó, eddig jutottunk!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!