Napindító

2018.10.06. 06:00

Te ma hány Jó reggeltet kaptál?

Én 14-et, képzeld, megszámoltam, az egyik jött a másik után és csak közben vettem észre, mennyire elszoktam tőle, és milyen ébresztő és élettel teli jó reggeltet kapni és adni!

Barankovics Ildikó

Elmentem reggel kocogni, amiből egy hosszú séta lett, doktoros, amolyan kellemetlen nap ez mai, gondoltam, jó korán felkelek és lenyugtatom magam a mozgással. Kiléptem az ajtón és szinte azonnal az első hangos Jó reggelt a bicikliző postástól kaptam, olyan volt ,mint mikor megcsíp az első téli hideg. Felébredtem hirtelen és a következő pár méter után felém sétáló kutyás emberre köszöntem: Jó reggelt! Kedves, mosolygós hangon viszonozta azt.

A félórás reggeli merengő sétámban volt, ki alig hallhatóan, ki előre és hangosan köszöntött, egy-egy pozitív energiát dobva ezzel a mai napomba. Mire visszaértem, teli mosollyal döntöttem el, megkérdezem tőled: Te hány jó reggeltet kaptál? Te szoktad mondani -vagy inkább elfordulsz gondolatod sűrűjében?

Mindenkinek más a reggeli ébredés, és az is biztos, nincs két ugyanolyan, de ha teheted, próbáld ki, és adj Te is jó reggelteket, hozz lendületbe másokat, hogy ők is lendületet adhassanak Neked...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!