SÉTA

2019.03.09. 07:02

Élvezzük ki, végre itt a tavasz!

A szürke téli hétköznapok után végre megérkezett az az időszak, mikor a természetben minden megújul, és mi is új erőre kapva használjuk ki az élet adta lehetőségeket.

Kiránduljunk a napsütésben! A Bence-hegyi kilátó tökéletes úticél lehet Fotó: Ifj. Kupi László

A jó időnek köszönhetően sokféle program közül választhatunk, ami kiváló kikapcsolódás lehet a családok számára is. Székesfehérvár és környéke gazdag a kirándulási lehetőségekben, nem is kell messze mennünk, gondoljunk csak a Bence-hegyi kilátóra vagy a Gaja-völgyi Tájcentrumra. A diákok számára izgalmas élményeket nyújt a Fejér Megyei Diáknapok, ami áprilisi 12-től április 14-ig kerül megrendezésre Székesfehérváron. Itt a fiatalok megmutathatják tehetségüket, képességeiket vagy akár nézőként is részt vehetnek rajta.

Kiránduljunk a napsütésben! A Bence-hegyi kilátó tökéletes úticél lehet Fotó: Ifj. Kupi László

Remek családi programnak ígérkezik a Halünnep, amit 2019-ben hetedik alkalommal rendeznek meg a Palotavárosi tavaknál április 6-án. A Bregyó évek óta sporttal ünnepel május elsején, amatőr és profi sportolók vesznek részt a rendezvényen, emellett a város kisebb egyesületei és nagy klubjai is megjelennek. Jelenlétükkel hirdetik, hogy sportolni nemcsak az egészségünk érdekében kell, hanem azért is, mert ezáltal egy közösségnek is részesei lehetünk. Nem feltétlenül kell program a szép idő kihasználásához. Sétáltassunk kutyát! Túrázzunk! Kertészkedjünk! Élvezzük a tavaszt!

Sáfrán Dorka, Szűcs Luca Lili, Tomsics Levente 11. A

Kodolányi gimnázium, Székesfehérvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!