az ígéret szép szó...

2018.07.11. 16:41

Elképesztő fogadást kötöttek a francia-belga meccsre

A francia válogatott futballhimnuszát játszották szerda délelőtt a brüsszeli metróban a Belgium vereségével végződött előző esti világbajnoki elődöntő után.

The teams stand by, Presentation, Presentation, Lineup, Before the match, Ceremony, Line up, Overview, Overview, France (FRA) - Belgium (BEL) 1: 0, Semifinals, Game 61, on 10.07.2018 in St.Petersburg; Football World Cup 2018 in Russia from 14.06. - 15.07.2018. © | usage worldwide

Forrás: AFP/DPA/Sven Simon

Fotó: Elmar Kremser

A brüsszeli és a párizsi tömegközlekedési vállalat fogadást kötött egymással, hogy Belgium győzelme esetén „Saint Hazard-ra” cserélik a Saint-Lazare metrómegálló tábláit a francia fővárosban, utalásként a belga válogatott sztárjára, Eden Hazard-ra, ha Franciaország nyer, akkor viszont a „Tous Ensemble” című francia futballhimnuszt fogják játszani reggel 8 és 10 óra között a brüsszeli metróban.

A francia válogatott 1-0-ra győzte le Belgium csapatát az oroszországi vb keddi, szentpétervári elődöntőjében, és jutott be a vasárnapi fináléba, ahol az angol vagy a horvát együttes lesz az ellenfele.

Itt pedig a végül felesleges metrótáblák:

Borítókép: A mérkőzésre kezdete előtt felcsendülnek a nemzeti himnuszok

AFP / DPA / Sven Simon / Elmar Kremser

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!