London

2017.09.29. 11:00

Hagyjuk az unalmas túrákat! Így fedezhetjük fel a brit fővárost

Ha azt hiszed, ismered ezt a hatalmas várost, nagyon tévedsz. Még az ott élőknek is évekbe telik, mire felfedezik titkait, hát még a turistáknak.

turizmus.com

Az egyik túra a metropolis legmenőbb üzleteit látogatja végig, ahonnan akár inspirációt is kaphat valaki hazai vállalkozásához Fotó: Kokon Tozai

Ezért van nagy sikere az egyik utazási iroda különleges túráinak, amelyek nem elsősorban a Westminster Abbey-t és a Big Bent ajánlják megtekintésre.

Az egyik túra a metropolis legmenőbb üzleteit látogatja végig, ahonnan akár inspirációt is kaphat valaki hazai vállalkozásához Fotó: Kokon Tozai

Az egyik a metropolis legmenőbb üzleteit látogatja végig, ahonnan akár inspirációt is kaphat valaki hazai vállalkozásához. A „cool” boltocskák, butikok vagy különleges éttermek a legkülönfélébb stílust képviselik, a csúcstechnológiás, futurisztikus terektől a kézműves árukat kínáló boltokig, a hűvös minimál helyektől az Alice Csodaországban stílusú, aranyban pompázó, bájos üzletekig. A séta során a résztvevők meghallgathatják, milyen történet rejlik a virágzó vállalkozások mögött, és hogyan fejlődtek azok a kezdeti bukdácsolás után ragyogó márkává. Egy másik téma az alternatív, fenntartható, zöld vállalkozásokat mutatja be, a harmadik pedig a fenntartható építészetet demonstrálja, de népszerű a pénzügyi tematikájú idegenvezetés is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!