A résztvevők ajándékot is nyerhetnek

2020.04.13. 15:30

Játékra hív a Szépművészeti Múzeum

Nemrég a Los Angeles-i J. Paul Getty Művészeti Múzeum buzdította közönségét arra, hogy a karanténban is töltsék kreatívan az idejüket, és gondolják újra kedvenc klaszszikus festményeiket. Most pedig egy hazai múzeum is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Veszprémi Napló

A legjobban sikerült képeket megosztják a Szépművészeti Múzeum Instagram-oldalán és honlapján Fotó: Szépművészeti Múzeum

„Elő a rongyosládával, csellóval, seprűvel, dédnagymama nyakékjével, baba- és plüssgyűjteménnyel, karanténban veszteglő családtagokkal, házi kedvencekkel!” – így hívja játékra a Szépművészeti Múzeum a kultúra rajongóit saját weboldalán. A játékba lépéshez ugyanis minden résztvevőnek valami házi maskarát kell magára öltenie, és testtartással eljátszani, hogy ő maga a műalkotás.

A legjobban sikerült képeket megosztják a Szépművészeti Múzeum Instagram-oldalán és honlapján
Fotó: Szépművészeti Múzeum

Lehet szelfizni vagy egy családtag segítségét kérni a fotózáshoz. A legjobban sikerült parafrázisokat megosztják a Szépművészeti Múzeum közösségi oldalán és weboldalán is. Minden héten négy műtárgyból lehet választani, és a játékkal még nyerni is lehet. Azok között, akik elküldik fotójukat, a Szépművészeti Múzeum és a MúzeumShop ajándékcsomagját sorsolják ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!