Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Viczena Nikolett
18, Cece

A 18 éves cecei Viczena Nikolett a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Jáky József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában végzett, jelenleg magasépítő technikusi képzésen vesz részt. A szakma kitanulása után építészmérnökként szeretne továbbtanulni. Imád olvasni, emellett, ha ideje engedi, lovagolni jár. 

A versenyre az intereneten bukkant rá, és úgy gondolta, veszítenivalója nincs, belevág, hisz miért is ne? Plusz egy élményként tekint a Tündérszépekre.

Nikolett a Bak csillagjegyében született, 170 cm magas. Kedvenc étele a hortobágyi húsos palacsinta, itala a Coca Cola. Szívéhez legközelebb jelenleg Lady Gaga – Shallow című dala áll, ha pedig teheti, Bruno Banani – Pure Woman parfümét fújja magára.

6.99pont

További résztvevők