Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Varga Lejla
26, Vereb

A 26 éves verebi Varga Lejla étteremvezető-helyettesként dolgozik Székesfehérváron, emellett fitnesz oktatóként is tevékenykedik a Cutler Fehérvárban, a súlyzós edzések és a táncos csoportos órák élete fontos momentumai. Életmód-, és táplálkozás tanácsadással is foglalkozik. Két éve inzulinos cukorbeteg, azóta megszállottja az egészséges életmódnak, saját ételrecepetek is készít. Azért jelentkezett a Tündérszépekre, mert szereti a kihívásokat, a versenyek hangulatában is jól érzi magát, az új emberek megismerése pedig mindig pozitívan hat az életére.

Lejla a Szűz csillagjegyében született, 156 cm magas. Kedvenc étele a szilvás gombóc meggymártással és a grillezett lazac, itala a Fuzetea Zero és a száraz rozé. Szívéhez legközelebb a latin zenei stílus áll, ha pedig teheti, Yves Saint Laurent Cinema parfümmel fújja be magát.

6.42pont

További résztvevők