Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Elkezdődött a Tündérszépek központi közönségszavazás fordulója, melyben az ország hét régiójának közönségkedvence kap esélyt arra, hogy az országos döntőbe kerüljön Az alábbi hét hölgy közül az, aki a legmagasabb értékelést kapja olvasóinktól, csatlakozik a zsűri által kiválasztott 21 lányhoz. A regionális forduló eredménye a képek alatti, “Tündérszépek 2021 Regionális előválogató” hivatkozásra kattintva tekinthető meg, ahol 1-es kitűző szerepel a már döntős versenyzők képein. (A verseny részletes menete és a régiók beosztása a versenyszabályzatban olvasható.)

 

Az értékelést leadók között ismét értékes nyereményeket sorsoltunk ki: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs nyert egy-egy automata smoothie mixert (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

 

Mancza Patrícia Roxána
17, Dunaújváros

Fodrász tanuló vagyok. Hobbim a kerékpározás, zenehallgatás. Több alkalommal is felkerestek reklámmal és fotózással kapcsolatban, ezért jó ötletnek tartottam, hogy kipróbáljam magam ezen a szépségversenyen.

A 174 cm magas Patrícia Roxána a rák jegyében született. Szereti a rántott sajtot sült burgonyával és a teát. Zene terén igazi mindenevő, kedvenc parfüme a Coco Chanel.

4.58 pont

További résztvevők