Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek 2020 döntőjének közönségszavazása. Az értékeléseket elrejtettük, a végső eredmény, vagyis az, hogy ki lett a közönség kedvence, január 27-én, szépségversenyünk záró gáláján derül ki. Ahogyan az is, hogy ki lesz 2020 Tündérszépe, és kik lesznek az udvarhölgyei.
A délután 3-kor kezdődő eseményről folyamatosan tudósítunk, szöveges, képes beszámolókkal, videós bejelentkezésekkel. Tartsanak velünk!
Tótpeti Lili
18, Zala

– A Mező-gimnáziumban tanulok, most készülök az érettségire. Korán, már 4 éves koromban kezdtem el lovagolni, azóta is imádom a sportot. Feltölt energiával, lendületet ad az iskolában és teljesen kikapcsol. Ezért sok időt töltök a lovammal Habcsókkal, nagyon szeretném jobban megismerni, a mozdulatait, a viselkedését. Ez azért is fontos, mert együtt versenyzünk a díjugrató bajnokságban. Nem olyan régen kezdtünk, néhány viadalon már megcsillogtatta a tudását, remélem hosszútávon együtt még ügyesebbek lehetünk. Emellett érdekel a modellkedés is, ugyan még sosem foglalkoztam vele, de kipróbálnám magam a kifutón. A Tündérszépek 2020 szépségversenyt pedig egy jó kihívásnak tartom.

Lili 170 cm magas, a Rák jegyében született. Kedvenc étele a tiramisu, italok közül pedig a narancslé a favorítja. Legszívesebben Calvin Harris zenéjét hallgatja, parfümből pedig a Chanel-t választja. 

További résztvevők