23°
20°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Jámbor Laura (Veszprém), Kertész Andrea (Vas), Katona Patrícia (Zala) és Bodoki Bernadett (Fejér), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Wéber Petra (Zala) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Szabó Vanda
19, Fejér

A 19 éves székesfehérvári Szabó Vanda egy éve érettségizett a Kodály Zoltán Általános Iskola Gimnáziumban és Alapfokú Művészeti Iskolában, jelenleg egy boltban dolgozik. Nagyon szereti a kutyákat, otthon öt tacskója van, hobbijának a kutyatenyésztést tartja. Nagy álma, hogy később komolyabban is foglalkozhasson ezzel a területtel. Emellett, ha van ideje, rajzolgatni is szeret. A versenyre kíváncsisága miatt jelentkezett, ugyanis korábban még sosem vett részt hasonlóban.

Vanda magassága 171 cm, csillagjegye a Nyilas. Kedvenc étele a fánk, míg kedvenc itala Fanta. Kedvenc zenéje a Punnany Massif – Élvezd című száma, kedvenc parfümét a Gucci készíti. 

Videós bemutatkozás megtekintése

5.15 pont

A regionális forduló résztvevői