Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban induló összes lányt bemutattuk, őket az alábbi listában lehet értékelni március 25-ig. Ezt követően hirdetünk eredményt, és nevezzük meg a szakmai zsűri kiválasztottját. Olvasóink addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg, akik nem vesznek részt a megyei fordulóban, így nem lehet őket értékelni.

Singlár Barbara
19, Perkáta

A Perkátáról érkezett tizenkilenc éves Singlár Barbara jelenleg egy dunaújvárosi iskola hallgatója. Szabadidejét főként családjával tölti, kedvenc hobbija a pecázás, sok időt tölt el vízparton. Fotózásokon már korábban is részt vett, ám saját bevallása szerint azok az alkalmak nem sikerültek túl jól. A fiatal lány a Fejér Megyei Hírlap kérdésére elmondta, hogy a korábbi tapasztalatok miatt most számára is egy nagy kihívás a Tündérszépek versenye, melynek részvételére szülei bíztatták.

Magasság: 159 cm, Csillagjegy: Oroszlán, Kedvenc étel: saláta, Kedvenc ital: energiaital, ásványvíz, Kedvenc zene: Mulatós, Kedvec parfüm: többféle illatot kedvel

Videós bemutatkozás megtekintése

7.4 pont


A megyei forduló résztvevői