Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Oláh Adrienn
29, Bicske

A 29 éves bicskei Oláh Adrienn jogi asszisztens és fitness-wellness instruktor. Jelenleg fuvar és marketing szakügyintéző pozícióban dolgozik, ám munkája mellett személyi edzőként és aerobik oktatóként is tevékenykedik. A sport már gyermekkora óta része az életének, ha mozoghat, jobban érzi magát. Szabadidejében szeret utazni, kirándulni, lekvárt főzni és természetesen sportolni.

A Tündérszépekre a barátai biztatására nevezett.

Adrienn a Bika csillagjegyében született, 171 cm magas. Kedvenc étele a rakott krumpli, itala az almalé. Zenei téren nagyon sok kedvence van, főként deep house-t hallgat, ha pedig teheti, Lacoste – Pour Femme parfümmel fújja be magát.

7.21pont

További résztvevők