Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Nyerges Dzsenifer Edina
22, Dunaújváros

A 22 éves dunaújvárosi Nyerges Dzsenifer Edina jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem turizmus-vendéglátás szakán tanul. Szabadidejét leginkább táncolással, olvasással és utazással szereti eltölteni. A Tündérszépek versenyre azért jelentkezett, mert önbizalomhiánnyal küzd, és sokan biztatták a nevezésre, így beadta a derekát, és azzal a céllal vágott bele a megmérettetésbe, hogy egy kicsit erősítsen az önbizalmán.

Dzsenifer Edina az Ikrek csillagjegyében született, 160 cm magas. Kedvenc étele a rántott sajt, itala a kóla. Szívéhez legközelebb jelenleg Shawn Mendes, Camila Cabello – Señorita című dala áll, ha pedig teheti, Versace Bright Crystal parfümmel fújja be magát.

6.94pont

További résztvevők