Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Németh Eszter
26, Zalaegerszeg

– Két éve gyógytornászként dolgozom, emellett kozmetikus és táplálkozás tanácsadói végzettségekkel is rendelkezem – mesélte Eszter. – Még nem indultam szépségversenyen viszont szeretem a kihívásokat, így gondoltam kipróbálom magam a Tündérszépek 2021-es választáson. A szépség, a testi és lelki harmóniát jelenti számomra. Megragadnám a lehetőséget, hogy felhívjam a figyelmet az egészségügy mellett a szociális szférában dolgozók megbecsülésére. Vegán vagyok lassan negyedik éve, sokkal frissebb és fittebb lettem. Egy-egy ételt bárki kipróbálhat, számos lehetőség közül lehet választani, hiszen saját testünk egészsége érdekében sokat tehetünk.

A 164 cm magas Eszter a Kos jegyében született. Szereti a mogyoróvajat, a rizstejes lattét és Ariana Grande dalait. Kedvenc parfüme is Ariana Grande.

Nem vesz részt a fordulóban!

További résztvevők