Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Nagy Dóra Virág
21, Hajmáskér

Női szabó és varrónőként végeztem, viszont a kereskedelemben helyezkedtem el egyelőre. A későbbiekben a ruhatervezés és az ezzel kapcsolatos munkák is érdekelnének. Szabadidőmben szeretek minél több időt tölteni a természetben, a kutyámmal kirándulni és sportolni. Hobbi szinten slackline-ozok, ami egy egyensúly- és állóképesség fejlesztő sport. Nagyon fontos számomra a családdal és a barátokkal töltött idő. A versenyre azért jelentkeztem, hogy új területen, új környezetben is kipróbáljam magam.

A 165 cm magas Dóra a Kos jegyében született. Szereti a bolognait, a narancslevet és Ellie Goulding dalait. Kedvenc parfüme a Zara Wonder Rose.

9.5pont

További résztvevők