Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 szépségversenyünk országos közönségszavazása, melybe az ország hét régiójából azok a lányok jutottak be, akiket saját régiójukban az olvasók a legszebbnek tartottak. November 25. hétfő éjfélig ismét rajtuk – mármint az olvasókon – a sor, hogy a hölgyeknek szíveket osztva eldöntsék, ki lesz az, aki csatlakozik a Tündérszépek 2020 szakmai zsűri által már kiválasztott országos mezőnyéhez. A legmagasabb értékelést kapó hölgy ugyanúgy részt vesz a felkészítő táborban, valamint az országos döntőben, mint a szakmai zsűri által már korábban kiválasztott szépségek – és ugyanúgy megilleti őt a számos értékes nyeremény lehetősége.
Nagy Csilla
27, Fejér

A 27 éves Nagy Csilla idegenforgalmi szakmenedzser végzettsége mellett műkörmös, műszempillás szakképesítéssel rendelkezik, három éve műkörmözik. Heti négy-ötször jár terembe edzeni, emellett szabadidejében még kutyát sétáltatni is nagyon szeret. Négy kutyája van, két rottweiler és két labrador. Ha ideje engedi, utazni is szeret.

A versenyre húga hívta fel a figyelmét, ő bíztatta a jelentkezésre. Csilla pedig úgy gondolta, hogy miért is ne…?

Csilla csillagjegye a Halak, 158 cm magas, kedvenc étele a spagetti, italok közül a zöld teát fogyasztja a legszívesebben. Ugyan számos zenei műfajt szeret, de ha ki kellene egyet emelnie, a spanyol lenne az, ha pedig teheti, Armani: Sí parfümmel fújja be magát.

7.22pont

További résztvevők