Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kőhalmi Ildikó Viktória
21, Dunaújváros

A 21 éves dunaújvárosi Kőhalmi Ildikó Viktória a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiumában szerzett érettségit. Mivel mindig is érdekelte, hogy milyen egy fényképezőgép másik oldalán lévő világ részesének lenni, talán nem meglepő, hogy hobbija a fotózás. Családja és barátai biztatására középiskolás évei alatt több fotókiállításon is részt vett, illetve egyet ő maga szervezett. Számos rangos hazai fesztivál (FEZEN, DUDIK) legszebb pillanatait örökíthette meg, elmondása szerint a rendezvények fotózása amúgy is a kedvence, mert azok spontaneitása sokkal közelebb áll hozzá, mint a fotózás bármelyik másik ága.

Ildikó a Kos csillagjegyében született, 159 cm magas. Kedvenc étele a palacsinta, itala a limonádé. Legszívesebben pop dalokat hallgat, ha pedig teheti, Christina Aguilera parfümmel fújja be magát.

6.8pont

További résztvevők