Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Dobos Alexandra
18, Gárdony

A 18 éves gárdonyi Dobos Alexandra jövőre fog érettségizni. 11 éve versenyszerűen karatézik, idén márciusban a spanyol bajnokságon első helyezést ért el. Szabadidejét főként a barátaival tölti, és amikor csak teheti, utazni is eljár. Nagy rajongója az állatoknak, főként a mosómedvéknek. A versenyre azért jelentkezett, mert szeretne egy kis önbizalmat szerezni magának.

Alexandra az Oroszlán csillagjegyében született, 153 cm magas. Kedvenc étele a spagetti, itala a limonádé. Szívéhez legközelebb jelenleg Shawn Mendes, Camila Cabello – Señorita című dala áll, ha pedig teheti, Thierry Mugler Alien parfümét fújja magára.

6.76pont

További résztvevők