Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek 2020 döntőjének közönségszavazása. Az értékeléseket elrejtettük, a végső eredmény, vagyis az, hogy ki lett a közönség kedvence, január 27-én, szépségversenyünk záró gáláján derül ki. Ahogyan az is, hogy ki lesz 2020 Tündérszépe, és kik lesznek az udvarhölgyei.
A délután 3-kor kezdődő eseményről folyamatosan tudósítunk, szöveges, képes beszámolókkal, videós bejelentkezésekkel. Tartsanak velünk!
Csordás Cintia
17, Bács-Kiskun

Csordás Cintia vagyok, 17 éves, Lakiteleken lakom. A kecskeméti Németh László Gimnázium 11.évfolyamába járok. 5 éve nemzetközi szinten modellkedem, most is épp egy hónapja Milánóban vagyok, viszont voltam már Kinában 4 hónapot ,Athénban 2 hónapot és Afrikában is egy hetet modellkedni. Idén voltam több szépségversenyen is, és a versenyeken elért helyezéseim inspiráltak arra hogy jelentkezzek a Tündérszépekre is.

Cintia 176 cm magas, csillagjegye Mérleg. Kedvenc étele a rántott sajt, és a 100% gyümölcsleveket preferálja. A mai slágereket szereti hallgatni, és a kedvenc illata a Good Girl. 

 

További résztvevők