Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Böröcz-Tóth Kitti
25, Mór

A 25 éves móri Böröcz-Tóth Kitti a Pannon Egyetemen végzett 2017-ben gazdaság-informatikusként. Jelenleg szoftvermérnökként dolgozik Budapesten egy multinál. Szabadidejében légtornával (aerial hoop) foglalkozik, egy verseny keretében szeretném megmutatni, hogy mit tanultam eddig. A Tündérszépekre azért jelentkezett, hogy még több élményt szerezzen az életben, még több embert ismerjen meg és megmutathassa, hogy egy tetovált lány is tud csodaszép lenni.

Férjével és három tengerimalacukkal Budapest belvárosában élnek.

A 155 cm magas Kitti a Halak jegyében született. Kedvenc étele a bundás kenyér, itala a Coca Cola Vanilla. Ha zenéről van szó, Dean Martin – Everybody Loves Somebody című slágere az abszolút favoritja, ha pedig teheti, Emporio Armani – Stronger with You parfümmel fújja be magát.

6.89pont

További résztvevők