Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Balázs Dominika
20, Sárhida

– Az egyik szupermarket épp az online vásárlás bevezetésén dolgozik, a nagyívű terv megvalósításában bevásárlási asszisztensként foglalkoztatnak – fogalmazott Dominika. – Egyébként óvodai dajka a szakmával rendelkezem, amit szintén nagyon szeretek. Korábban többször voltam már fotózáson illetve gyerekként szépségversenyeken is lehetőségem volt szerepelni. Már akkor is imádtam szerepelni, pózolni a tükör előtt és a fényképezőgép előtt sem jöttem zavarba. A sport is fontos az életemben, hat évig táncoltam a Bontita tánccsoportban. Nemcsak a külső a fontos, hanem az is, hogy belülről jól érezzem magam. Szerencsére van egy csodás párom, aki támogat az álmaim megvalósításában.

A 162 cm Dominika az Oroszlán jegyében született. Szereti a spagettit, a kólát és Jennifer Lopez dalait. Kedvenc parfüme a Gucci.

Nem vesz részt a fordulóban!

2.48 pont

További résztvevők