20°
31°
19°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Lőcse Martina
22, Balassagyarmat

– Az érettségi elvégzése után ügyviteli titkár képzésen vettem részt. Jelenleg a Zollner Kft.-nél dolgozom, mint szállítási ügyintéző. Hobbim és szinte az életem része a motorozás, de szabadidőmben szívesen lovagolok, horgászok vagy túrázok.  Azért jelentkeztem a versenyre, mert szeretném magam kipróbálni, mint modell. Kíváncsi vagyok, mit gondolnak rólam az emberek. Sokat jelentett számomra, hogy továbbjutottam az első rostán és remélem a továbbiakban is helyt fogok állni, én megteszek minden tőlem telhetőt és próbálom beleadni minden energiám és lelkesedésem, hiszen sokat jelentene számomra, ha megnyerhetném a versenyt. 

A 165 centis Martina csillagjegye mérleg, kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a Fanta Citrom-bodza, kedvenc zenéje Sigmatól az Anywhere, kedvenc parfümje a Bruno Banani – Made for women.

Videós bemutatkozás megtekintése

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket