VALÓRA VÁLT ÁLMOK

2021.01.06. 07:05

A Tündérszépek 2020 nyertese, Tótpeti Lili újabb fotózásra, forgatásra készül

A Tündérszépek 2020 országos szépségverseny királynője, Tótpeti Lili vegyes érzésekkel zárta le az előző évet. Reméli azonban, hogy idén a koronavírus elleni oltás véget vethet a rém­álomnak.

Benedek Bálint

Tótpeti Lili a kutyáival, Silvával, a tacskóval és Csipkével, az óriás schnauzerrel

Fotó: Végh Bence

A nagykanizsai Tótpeti Lili élete új fordulatot vett, amikor tavaly megnyerte a Tündérszépek országos szépségversenyt, s hirtelen reflektorfénybe került. A fiatal lány éppen az érettségire készült, amikor a döntőben a legszebbnek választották. Aztán közbeszólt a koronavírus-járvány, ami miatt a megnyert luxusutazását el kellett halasztania, s meggyőződése, hogy néhány egészen kecsegtető fotózásról és portfóliókészítésről is lemaradt, de nem keseredett el, szereti a kihívásokat, és tele van energiával. Nyáron a vírussal kapcsolatos szabályok fokozott betartása mellett Lili a családjával és párjával a horvátországi Cirkvenica tengerpartján lazított.

Tótpeti Lili a kutyáival, Silvával, a tacskóval és Csipkével, az óriás schnauzerrel
Fotó: Végh Bence

– A szilvesztert is a párommal töltöttem, csak néhány barátot hívtunk meg – mesélte Lili. – Nagyon várom, hogy beinduljon az új év, mely várhatóan új lehetőségeket is tartogat. A szabályok betartásával néhány fotózás és forgatás is szerepel a tervek között. Ezekről még nem beszélhetek, de annyit elárulhatok: a fővárosban egy nívós fényképsorozat készül – mondta Tótpeti Lili, aki igyekszik még aktívabb lenni a közösségi médiában.

– Sokan megkeresnek, tanácsokat kérnek a Tündérszépek 2021-es országos szépségversennyel kapcsolatban.

Lili a 16 és 30 év közötti lányoknak azt tanácsolja, hogy próbálják ki magukat, hiszen vesztenivalójuk nincs. Szerinte óriási előny, hogy az új szériában három modell és szépségkirálynő, Kocsis Korinna, Eszenyi Eszter és Szarvas Andrea mentorként segít a felkészülésben a jelentkezőknek.

– Aki most nem érzi magában a kellő elszántságot és erőt, de a környezete folyamatosan biztatja, mindenképpen jelentkezzen március 7-ig a versenyre – tette hozzá. – A mai fiatal lányoknak kiváló kiugrási lehetőséget biztosít a szépségmustra.

Add meg magadnak az esélyt, hogy felfedezzenek a 10 millió forint összdíjazású szépségversenyünkön! Jelentkezz saját portfólióval, vagy kérj profi fotózást! Jelentkezni a www.tunderszepek.hu oldalon tudsz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!