tündérszépek 2021

2020.12.11. 17:30

Kiskorod óta álmodozol arról, hogy szépségkirálynőnek koronáznak? Reichert Karolina szerint ne habozz, váltsd valóra!

Már elindult a jelentkezés a Tündérszépek 2021-es versenyére. Ragadd meg az alkalmat és jelentkezz te is! A 2017-es Fehérvár Szépe, Reichert Karolina is erre bíztat.

feol.hu

Fotó: Reichert Mariann

Reichert Karolinától azt kértük, meséljen leendő jelentkezőinknek a szépségversenyen átélt élményeiről:

Kislány korom óta szerettem volna szépség királynő lenni, de amikor ott volt a lehetőség bátortalan voltam és kételyek merültek fel bennem, nem volt önbizalmam. De a nővérem támogatására utolsó pillanatban beadtam a jelentkezésemet. És azóta sem bántam meg egy pillanatra sem!

Ne félj megmutatni magad, ideje, hogy bebizonyosodjon, nincsen szebb a Fejér megyei lányoknál!

Fotó: Reichert Mariann

A verseny alatt nagyon sok mindent tanultam. Megtanultam értékelni magam, önbizalmam lett és elkezdtem mindenben meglátni a szépet. Nem csak a koronát kaptam, barátokra leltem, kapcsolatokat építettem ki, élményeket és felejthetetlen pillanatokat szereztem.

Számtalan élménnyel gazdagodhatsz versenyünk alatt; fejlődik az önbizalmad, megtapasztalod, milyen lehet a modellek élete, barátságokat alakítasz ki, és ha mindez még nem elég, hidd el, rendkívül jól fogsz szórakozni!

Számomra a legkedvesebb pillanat a versenyről, amikor kimondták a nevemet, ránéztem a nézőtéren ülő családomra és láttam rajtuk az irántam érzett mérhetetlen szeretetet és büszkeséget.

Hogy miért érdemes belevágnod a 10.000.000. Ft értékű összedíjazású játékunkba? Karolina őszintén elmondja:

Azokhoz a lányokhoz szeretnék szólni, akik kiskoruk óta álmodoznak arról, hogy egyszer szépségkirálynőnek koronázzák őket, hogy miért csak egy álom maradjon, ha valósággá válhat.

Fotó: Reichert Mariann

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!