Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Szimiczki Gabriella
19, Szentpéterúr

– Tavaly érettségiztem, közszolgálati ügykezelő végzettségem van, viszont szeretném bővíteni az ismereteimet – mesélte Gabriella. – Jelenleg Vépen rendészeti technikumba járok, ahol májusban teszek záróvizsgát. Fontosnak tartom az idegennyelv-tudást, ezért szorgalmasan tanulok, s szeretnék angolból középfokú nyelvvizsgát tenni. Ezen kívül lényeges a mindennapos testmozgás, mivel pozitív tulajdonságai nemcsak a testre, hanem a lélekre és a szellemre is jótékony hatással vannak. Szabadidőmben szeretek filmet nézni, társasjátékozni, zenét hallgatni és jókat beszélgetni a barátaimmal. A modellkedés területén nincs tapasztalatom és ehhez hasonló versenyen sem szerepeltem soha.

A 167 cm magas Gabriella a Szűz jegyében született. Szereti a nutellás palacsintát, legszívesebben vizet iszik és Jason Derulo dalait hallgatja. Kedvenc parfüme az Attraction for Her.