Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Sarokné Lindi Ágnes
24, Kazincbarcika

Sarokné Lindi Ágnes érettségi után gyógymasszőri végzettséget szerzett, de a gyakorlatban már nem volt ideje kamatoztatni a tudását, hiszen akkor lett várandós az első gyermekével. Kislánya, Eszter, most már 2 éves. Jelenleg a párjával egy minigazdaságot próbálnak beindítani, ahol többek között méhészkedéssel szeretnének foglalkozni. Ágit mindig is érdekelte az egészséges életmód és a természet kapcsolata. Reméli, hogy tudásával segíteni tud az embereknek egy jobb és élhetőbb jövő elérésében. A versenyre azért jelentkezett, mert ezen a területen soha nem próbálta ki magát, és mint nő, anya érdekli a „reflektorfény”.

Ági 24 éves, 165 centiméter magas és a nyilas jegyben született. Kedveli a magyaros ételeket, de az konyhában mindenre nyitott, kedvenc itala a fehérbor és a különleges teák. Issey Miyake LEau dIssey parfümöt fúj magára. Kedvenc zenéje nincs, azonban a kellemes, léleksimogató zenéktől a rockig mindent szívesen hallgat.