Tordas

2017.03.02. 16:00

Indul a Hangya-mozi Tordason

Tordas - A jelenleg Hangya Művelődési Házként üzemelő, 1939-ben emelt épülethez mindig is tartozott egy mozigépház, a régi, manuálisan tekerhető vetítőgép is működőképes, csak éppen ilyen filmeket nem gyártanak már.

Kocsis Noémi

Aki moziélményre vágyik Tordason, annak manapság Budatétényig kell utaznia. Ám március 3-án délután a művelődési házban klubszerűen ismét lesznek vetítések, igény szerint havi, de akár heti rendszerességgel, mondja Fekete Zsófia Fruzsina IKSZT-munkatárs.

- A régi nagy vetítővászon is megvan, projektort használunk hozzá, s miután megkértük az ernyőengedélyt, a nagy stúdiók és forgalmazók kínálatából a jelenleg itthon futó filmeket is vetíthetjük.

A tordasi kis filmszínház első alkalom bemutatandó filmje pénteken 17 órakor még titok, de a Hangya mozi a jövőben rendszeresen szeretne kedveskedni a gyerekeknek és a felnőtteknek - a vetítések gyakorisága a közönség érdeklődésétől függ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!