16°
17°
11°

Top 100

10 hónapja
Egy szóval összegezve a fejlődés határozta meg Székesfehérvár 2016-os esztendejét is. Dr. Cser-Palkovics András szerint különleges és fontos időszak ez, hiszen soha ennyi külső forrás nem érkezett még a városba. Ez is segíti azt a törekvést, hogy egy Közép-Európában jegyzett várossá váljon Székesfehérvár.
10 hónapja
A kiélezett acélpiaci versenyben a vevőorientált működés az egyetlen stratégia, amely sikert hozhat az ISD DUNAFERR Zrt. számára az európai versenytársakkal és az agresszív kínai dömpinggel szemben. A piaci igények teljesítése pedig technológiai fejlesztéseket, minőségjavítást és kapacitásnövelést követel. E célok megvalósítása jegyében meghatározó jelentőségű események történtek 2016-ban a dunaújvárosi vállalatcsoportnál.
10 hónapja
A Mészáros és Mészáros Kft. nevében a tulajdonost, Mészáros Lőrincet és feleségét, Mészárosné Kelemen Beatrixot jeleníti meg. A 2001-es induláskor így kívánta hangsúlyozni a családfő a vállalkozás családi mivoltát. Közművek építésével indult a tevékenysége, fokozatosan lépett egyet-egyet előre a kisvállalkozás, mely mára középvállalkozássá nőtte ki magát. Fő profilként építőipari szolgáltatást nyújt: mélyépítést, út-, víz-, szennyvíz- és közművezetékek építését végzi.
10 hónapja
A Váli-völgyben és környékén hagyományosan magas színvonalú mezőgazdasági tevékenység folyt az elmúlt századokban. Az uradalmi és a szabad paraszti gazdálkodás, a kollektivizálás majd az újbóli magánosítás embert próbáló időszakaiban is művelték a földet, állattartással, a mindennapi kenyér és a takarmány, mai szóhasználattal élelmiszer-alapanyag előállítással foglalkoztak. E tradíciót folytatja a Mészáros Lőrinc által alapított családi agrárvállalkozás, ötvözve a hagyományt a korszerű elvárásokkal.
10 hónapja
Az európai gazdaság fellendülése immár negyedik éve tart, és folytatódik a szerény mértékű, elsősorban a fogyasztásból adódó növekedés. Ezzel egyidejűleg a világgazdaság jelentős része lényeges kihívásokkal néz szembe, ami felerősíti az európai növekedés kockázati tényezőit.
10 hónapja
Megyeszerte meg kívánja ismertetni a VOSZ-t, amelynek munkájába a fiatalokat is be szeretné vonni. Többek között ezek a Vállalkozók Országos Szervezete új megyei elnökének célkitűzései. László István 33 éves vállalkozói múlttal vállalta el a társadalmi munkában végzett megbízatást.
10 hónapja
Dunaújváros sajátos gazdasági és társadalmi jellemzőkkel bír Fejér megyén belül, de nyugodtan mondhatjuk, sok szempontból az országon belül is. Ennek okai természetesen elsősorban a történelmi léptékkel igen rövidke múlt, a teljes vertikumú acélmű mellé épített „lakótelep” örökségére vezethetők vissza, azonban számos determináló tényező az utóbbi egy-két évtizedben lett meghatározó.

Legolvasottabb

1
Halálos baleset: felborult egy autó Csákvárnál (Frissítve)
2
„Lecsóőrültek” a trónon, megkoronázták a lecsókirálynőt
3
Halálos baleset történt a Váli-völgyi pihenőhelyen
4
Autótűz Székesfehérváron
5
Ittasan vezetett, átszakította a szalagkorlátot
Gyógyszer
Vesztésre állunk a kórokozókkal szemben
Sérül a testi épséghez fűződő joguk / 21 perce
A székelyek szerint szükséges a medvevadászat
Több mint 13 ezer Hargita megyei polgár panaszolta be a romániai környezetvédelmi minisztériumot az ombudsmannál a nagyvad-populációk szabályozásának elmulasztása miatt.
Gyász
/"Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre." / Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ENYEDINÉ BÖLCSKEI ILONA* szabadbattyáni lakos 60 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 24-én 14 órakor lesz a szabadbattyáni katolikus temetőben. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *TÓTH LÁSZLÓNÉ* *született Kupi Irén* Liget sori lakos 2017. 09. 04-én csendesen, örök álomba szenderült. Kívánsága szerint hamvait családja körében helyeztük örök nyugalomba. Kérjük mindazokat, akik ismerték, szerették, otthonukban, rá gondolva gyújtsanak egy szál gyertyát emlékére. Gyászoló család
/"Elcsitult a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott, Számunkra te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok."/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *FUKSZ ISTVÁN* 2017. szeptember 12-én, életének 87. évében örökre megpihent. Temetése 2017. szeptember 23-án 14 órakor lesz a sárkeresztúri római katolikus temetőben. Gyászoló család
/"Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni, Búcsúztam volna tőletek, De erőm nem engedett, Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek."/ Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ifj. CSÁSZÁR MIKLÓS "Csaszi"* életének 49. évében elhunyt. Temetése 2017. szeptember 22-én 11 órakor lesz a Prohászka-templomban. Kérjük, hogy részvétüket csak 1 szál virággal fejezzék ki! A gyászoló család
/"Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, De erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *LÁNGI JENŐ* 2017. szeptember 7-én, életének 59. évében örökre megpihent. Temetése 2017. szeptember 23-án 10 órakor lesz a Béla úti temető vízbemosásos parcellájában. Egyúttal köszönetet mondunk mindazoknak, akik a temetésen részt vesznek, gyászunkban osztoznak. A gyászoló család
foci / 24 perce
Eredményesek voltak a csapatok a megyei öregfiúk bajnokságon
Káldor András
Felfedezés / 28 perce
Rájöttek, honnan került oxigén a Föld légkörébe
Számítanak rá Madridban / 34 perce
Benzema is marad a helyén
Felújítás / 49 perce
Közösségi házat adtak át Ercsi-Sinatelepen
Ligeti
Fejlesztések / 55 perce
A Nemzeti Pedagógus Kar tartott konferenciát Székesfehérváron
Bokros Judit
Underground sztárokkal / 1 órája
A 3F Fesztiválon debütál a Legjobb úton című film