Tác

2015.08.20. 08:49

Virágos Tácért, Szivárvánnyal

Tác - A 20. falunapon sportberuházást avattak, átadták a Virágos Tácért díjakat, a színpadon szórakoztató produkciók hangolták a jó kedvet.

V. Varga József

Befejeződött a sportpálya felújítási programjának első és második üteme (új labdarúgókapuk, labdafogóhálók, pályakorlát, illetve világítás-korszerűsítés és öntöző-berendezés). Az elkészült sportberuházást Schneider Béla, a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei igazgatója avatta fel a szombati falunapon.

A kispályás futballtorna vándorkupáját a Keszeg csapat vihette haza, az ebédnél tizennégy főzőkülönítmény gasztronómiai kiválóságaiból válogathatott a sokaság. A Virágos Tácért környezetszépítési versenyen Bögös János, Gaskó Szilárd és Zsobrák Szabolcs rendezett, szép portáit, s egyben a tulajdonosok munkáját díjazták. Az elismeréseket Horváth Tamás polgármester adta át.

Fellépett a helybéli Szivárvány Népdalkör és az Iringó Néptáncegyesület, a közönség együtt énekelt Vastag Csabával, s nagy sikerű koncertet adott a Coco Loco együttes. A nap színpompás tűzijátékkal és fergeteges utcabállal zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!