látványos repertoár

2019.01.19. 10:46

Újjáélednek a varieté hagyományai

A Duna Palota színpadán február 14-től 16-ig három előadáson utazhatunk vissza az időben világszínvonalú artista művészek, táncosok és énekesek, előadók közreműködésével.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Artem Kozhyn

A Budapest Varieté 1954 márciusától 1959 februárjáig működött, repertoárján látványos kabaré-varieté

műsorokat láthatott a közönség. A műfaj újraélesztésére tesz kísérletet most Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina, akik a cirkusz világában töltött artista évek után illuzionista számokkal nyertek világszerte díjakat.

A műfaj hagyományai szerint az est egy négy fogásos vacsorával indul a bálteremben, majd akrobatikus számok, ének, tánc, pantomim, bűvészet, zsonglőr és légtornász műsorszámok követik egymást.

Az előadásokon fellép a Fever Dance group, Czigány Judit énekes, Kőhalmi Ferenc bűvész, Méhes Csaba pantomimművész, Szőts & Bagdi akrobatikus erőemelők, Pajor Szilvia levegőakrobata, a Rolling Wheel akrobata duó, Richter Szebasztián egyéni zsonglőrszámmal, Földváry Balázs akrobatikus mutatvánnyal, végül Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina egy átöltöző produkcióval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában