határtalan boldogság

2019.04.29. 11:36

Tóth Gabi csak a babavárásra akar koncentrálni

Az énekesnő esetében valóságos csoda a gyermekáldás, hiszen az orvosok szerint alig volt esélye rá, hogy valaha is teherbe essen.

Gabi vasárnap egy hosszú posztban osztotta meg rajongóival az örömhírt, ami az ő esetében talán több is, mint sima boldogság: egyenesen csoda, ami vele történt – írja a Bors.

„Nem is tudom, hol kezdjem… – írta Facebook-oldalán. – Talán ott, hogy mostanában nem éreztem magam jól, mégis egy megmagyarázhatatlan nyugalom árasztotta el a lelkem, az a fajta nyugalom, amit egy nő csak akkor érez, amikor egy kicsi lélek kezd el fejlődni benne. Pár nappal azután, hogy Krausz Gábor eljegyzett, kiderült, hogy a rosszulléteket a várandósság okozza, így az émelygésből hatalmas boldogság lett.”

Gabi 2016-ban mesélt először arról, hogy tizennyolc éves korában egy súlyos betegség következtében az egyik petefészkét elvesztette, a másik pedig megsérült – írja az előzményekről a Bors. A bal petefészkén egy alma nagyságú ciszta keletkezett, ez okozta a bajt. Az orvosok akkor azt mondták az énekesnőnek, hogy természetes úton rendkívül kicsi az esélye annak, hogy valaha teherbe essen.

Azóta azonban rengeteg minden történ vele, többek között megismerkedett szerelmével, Krausz Gábor séffel, akivel szemmel láthatóan nagyon boldogok. A felszabadultságnak pedig meg is lett az eredménye: Gabi természetes úton teherbe esett.

Az énekesnőnek korábbi egészségügyi problémái miatt jobban kell vigyáznia magára, mint más kisma­máknak, ezért – hogy csökkentse a fizikai megterhelést – minden koncertjét le­mondta, kizárólag a babavárásra koncentrál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában