féltékenység

2019.06.19. 09:40

Elültették riválisától Katalin hercegnét

Katalin hercegnének sem tökéletesen boldog az élete. Hiába a herceg, a három gyönyörű gyerek, a zöld szemű szörny az ő napjait is megkeseríti.

Forrás: AFP/Pool

Fotó: Jens Kalaene

II. Erzsébet az Egyesült Királyságba látogatott Donald Trump és neje, Melania tiszteletére adott díszvacsorát a Bu­ckingham-palotában. Az esemény 170 vendége között az egykori modell, Rose Hanbury is ott volt, akiről március óta azt pletykálják, hogy elcsábította Vilmos herceget – írja a Bors.

Katalin hercegné barátai szerint Hanbury korábban a riválisának tekintette Vilmos nejét, és úgy gondolta, ő is esélyes lehet leendő királynénak, sőt Vilmos fiatalkorában több pletyka is felröppent arról, hogy egy párt alkotnak Rose-zal.

Egyes források szerint Vilmos herceg tagadta, hogy bármi történt volna közte és a családi jó barát Rose között. Katalin hercegné pedig hitt férjének, és úgy tűnt, hogy a botrányt hagyják elülni, ám a díszvacsorán Hanbury mintha üzent volna Katalinnak. Rose ugyanis a nála 23 évvel idősebb férje, David Rocksavage nélkül jelent meg, és hogy még gyanúsabb legyen, még a jegygyűrűjét sem húzta fel, holott egy ilyen protokollrendezvényen a feleségek mind gyűrűvel az ujjukon jelennek meg. Állítólag Rocksavage az utóbbi hetekben Párizsban él, miközben felesége magányosan tengeti napjait a Vilmosék szomszédjában lévő birtokukon.

Szintén nem lehet véletlen, hogy a korábbi jó barátnőket a lehető legtávolabb ültették egymástól, és a képek tanúsága szerint nem igazán keresték a másik tekintetét. Állítólag a hercegné kiborult, amikor tudomást szerzett a viszonyról, és arra kérte a férjét, hogy szakítsa meg a kapcsolatot a nővel. Az elszakadás már el is kezdődhetett, hiszen Hanbury és férje már kimaradozik a hercegi párhoz tartozó baráti társaság eseményeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!