éjjeli préda

2018.01.24. 07:00

Szadista gyilkosok törtek a kempingező családra

Mindannyiunk álma a jól megérdemelt hosszú hétvége. Hát még a nagycsaládosoké. Ám, amikor leszáll az éj, eluralkodhat a félelem.

Egy négytagú család pár nap nyugodt kikapcsolódást remélve kibérel egy faházat egy elhagyatott kempingben. Meglepődve látják, hogy rajtuk kívül senki sincs ott. Amikor az éjszaka közepén valaki bekopogtat az ajtajukon, vérfagyasztó események veszik kezdetét.

A családnak minden testi- és lelkierejét be kell vetnie, hogy túléljék a rejtélyes szadista idegenek támadásait, akiknek egyetlen céljuk, hogy kiirtsák a megfélemlített famíliát.

A horrorfilmek műfajában otthonosan mozgó Johannes Roberts a 2008-as nagy sikerű Hívatlanok horror folytatásában remekül adagolja a feszültséget. A főbb szerepeket Christina Hendricks, a Kellékfeleség felcseperedett sztárja, Bailee Madison, és a Grace klinikából ismert Martin Henderson alakítja, itthon pedig márciusban már retteghet a mozikban – legalábbis, aki szeretne.

Borítókép: Shutterstock

 

Címkék#horror

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!