drága baki

2019.05.24. 16:00

Repülőn felejtették Rita Ora négymillió dollárnyi ékszerét

A futár egyszerűen ott felejtette a csomagot és a kabátját a gépen.

Rita Ora attending the 'Magnum x Rita Ora' Party during the 72nd Cannes Film Festival on May 16, 2019 in Cannes, France | usage worldwide

Forrás: AFP / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance

Fotó: Dave Bedrosian

Rita Ora most egy életre megtanulta, hogy ha a saját poggyászáról van szó, senki másban nem szabad megbíznia. Ugyanis 4 millió dollárnyi (közel 1,2 milliárd forintnyi) ékszert hagyott fent véletlenül egy repülőn az a megbízott, aki Cannes-ba vitte volna az énekesnőnek a kiegészítőket – írja a People magazin alapján a hirado.hu.

A francia rendőrség megerősítette, hogy a hölgy, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, május 16-án a Londonból érkező járaton felejtette a kabátját és a táskát, ami az ékszereket tartalmazta. Mire a nő észbe kapott, már nem mehetett vissza a repülőre, a járat ugyanis nem sokkal később visszarepült Angliába, ott azonban már várták a gépet. Az ékszereket megtalálták, és egy másik géppel eljuttatták Nizzába, ahonnan bár később, de eljutottak Ritához.

Május 16-án az énekesnő részt vett a Magnum partiján egy gyönyörű sellőt idéző ruhában, azokban ékszereket nem viselt. Nem kizárt, hogy ehhez a szetthez szánták a gyémántokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!