Exatlon Hungary

2019.01.02. 07:40

Palik László is extrém kihívásokkal szembesül

A műsorvezető karácsony másnapja óta a dzsungel közepén forgatja a TV2 új show-ját, a családja pedig otthon tartja a frontot.

Szerda este debütál a TV2-n az Exatlon Hungary című sportreality műsor, melynek házigazdája a képernyőre 8 év után visszatérő Palik László sportriporter lesz. A műsorban a Bajnokok és a Kihívók nyolc-nyolc fős csapata verseng a húszmillió forintos fődíjért. A Bors Online a Las Terrenasban forgató műsorvezetőt faggatta a kulisszatitkokról.

„Izgatott voltam, és nagyon vártam, hogy végre megérkezzünk a helyszínre és elkezdjük a munkát. Hazudnék, ha azt mondanám, nem fárasztóak a forgatási napok, de egyszerűen imádom” – mondta a portálnak Palik, aki az extrémsport-műsorral kapcsolatban azt gondolja: új sportág születik.

„Hatalmas küzdelmek folytak már az első játékban, érdekes figyelni, hogyan kovácsolódnak egy csapattá a játékosok, ki mennyire taktikázik, kit mennyire ragadnak el az érzelmei.

Már az első napon beigazolódott, hogy az élet a legnagyobb rendező. A verseny érzelmi intenzitása az, ami szerintem mindenkit magával ragad majd”

– vélte a tévés, aki egész nap forgat a sokszor 35 fokos hőségben.

Exatlon Hungary
Fotó: TV2

Palik Lászlónak nem csak a temérdek munka és az új műfaj, de a családjától való távolság is kihívást jelent. „Eddig nem sokat tudtunk beszélni. Mert vagy az időeltolódás, vagy mondjuk a dzsungel szólt közbe, ahol nincs térerő. De majdcsak kialakul egy követhető napirend, rutin, amiben már ez is könnyebb lesz. Addig üzeneteket, e-maileket váltunk” – mondta a tévés.

Mint kiderült, a családi élet ritmusa viszonylag gördülékenyen tudott alkalmazkodni Palik távollétéhez, a gyerekekre, Vilmosra és Vincére édesanyjuk, Marsi Anikó mellett most rokonok vi­gyáznak.

„A feleségem fantasztikus szervezőkészséggel jó előre lebeszélte a nagyszülőkkel, barátokkal, hogy emiatt nekem ne kelljen aggódnom.

Jó érzés, hogy ennyire támogat, támogatott a család, hogy ezt a feladatot elvállaljam” – vallott a közkedvelt tévés.

Borítókép: Palik László. Forrás: tv2.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában