genetika

2018.04.05. 15:51

Néhány órás alvással is bírja a tempót Ördög Nóra

A műsorvezető családjáról és életmódjáról is mesélt egy interjúban.

A Nánási–Ördög ­házaspár videóblogjának köszönhetően tökéletesen nyomon követhető a família élete, mindenki számára kiderül belőle, hogy Nóra és a férje szinte sosem ülnek egy helyben, és bárhová is mennek, a gyerekeik velük tartanak – írja a Hot! cikke alapján a Vasárnap Reggel.

Mindenhova visszük magunkkal őket. Nagy szerencsénk, hogy olyan munkánk van, amivel meg tudjuk szervezni az életünket úgy, hogy a lehető legtöbb dologba be tudjuk vonni őket.

– mesélte Nóra, aki nem tagadja: a nagyszülőknek felbecsülhetetlenül nagy a szerepük a család életében.

Leginkább apósom tud segíteni, mert ő itt lakik Budapesten. Még a férjem fotóstúdiója is úgy van kialakítva, mintha a második otthonunk lenne, a gyerekeknek külön szobájuk van ott. Két napnál többet még nem töltöttünk külön tőlük, olyan pedig, hogy mindkét szülő távol legyen, nem volt.

– jelentette ki Nóra.

A műsorvezető azzal próbál hatni a gyermekeire, hogy sokat beszélget velük, és ha lehet, mindent elmagyaráz az ötéves Micinek és a három és fél éves Vencelnek.

Abszolút annak a híve vagyok, hogy a gyerekben ne maradjanak kétségek, ne a saját fantáziájából pótolja a válaszokat. Ha kevés információt adsz neki dolgokról, akkor nagy bizonytalanságot okozol benne

– fejtegette a sztáranyuka.

Mindkét gyereknek megvan a saját személyisége, és már most határozottak – állapította meg Nóra, aki annak ellenére is remekül kezeli gyermekei időnkénti kiborulásait, hogy viszonylag keveset alszik.

Ez szerintem szerencsés genetika, napi öt órákat alszom, és jól beérem ennyivel

– nevetett a műsorvezető.

A sztár leginkább az ösztöneire hallgat, ha nevelésről van szó, és ebben még nem is kellett csalódnia.

Nyilván úgy lettem az, aki vagyok, ahogyan a szüleim neveltek, de nem nagyon követem a kiadott nevelési elveket, nem hiszek a szakkönyvekben sem. Abban viszont hiszek, hogy nincs két egyforma élethelyzet, és nincs két egyforma gyerek sem. A mi életünk és élethelyzeteink különösen nem összevethetők más családokéival

– szögezte le Nóra.

A műsorvezető nem tagadja, hogy ők rendszertelenebbül élnek, mint mások. Van, hogy sok idejük jut a családra, míg máskor komoly szervezést igényel az is, hogy a férje vagy ő elmenjenek az oviba a gyerekekért. Otthon igyekeznek a lehető legtöbb időt együtt tölteni, Mici például szívesen kuktáskodik az anyukája, a Spar háziasszonya mellett, amikor lehet. Így aztán a palacsintatészta kikeverése mindig az ő feladata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában