elég rossz akar lenni

2019.04.25. 19:08

Most már biztos, Rami Malek alakítja a gonoszt a következő Bond-filmben

Cary Fukunaga, a film rendezője azt is bejelentette, hogy a 25. film egy részét Jamaicán fogják forgatni.

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Daniel Craig utoljára fog a 007-es ügynök szerepében a kamerák elé állni – közölték a Karib-tengeri szigeten tartott sajtótájékoztatón.

Craig, Fukunaga és a film producerei nem csak azért választották Jamaicát sajtótájékoztatójuk helyszínéül, mert itt forgatják a fim egy részét, ezen a szigeten írta annak idején Ian Fleming valamennyi James Bond-regényét. Korábban itt forgatták a Dr. No és az Élni és halni hagyni című Bond-filmeket is.

Rami Malek idén nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat Freddie Mercury megszemélyesítéséért a Bohém rapszódia című filmben. A sajtótájékoztatón elhangzott videoüzenetében Malek hangoztatta, biztosítani fogja, hogy Bondnak ne legyen könnyű dolga.

Fukunaga tavaly vette át a film rendezését Danny Boyle-tól, aki kreatív különbségekre hivatkozva távozott a stábból.

A film forgatókönyvírói között üdvözölték csütörtök Phoebe Waller-Bridge angol színésznőt, forgatókönyvírót a tavaly bemutatott Megszállottak viadala című thrillersorozat első évadának forgatókönyvíróját.

Ralph Fiennes és Ben Whishaw visszatérnek M és Q szerepében, csakúgy mint Naomie Harris Moneypennyként. Lea Seydoux, aki a 2015-ben bemutatott Spectre című Bond-filmben már játszott, szintén visszatér a 25. filmben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!