ügynökök

2018.06.18. 16:33

Mindent tudni akar James Bondról? Itt a lehetőség

Bond Múzeum nyílik a tiroli Ötz-völgyben.

A 007 Spectre: A Fantom visszatér című James Bond-film 2015-ös ausztriai forgatása után a brit titkosügynök világát bemutató múzeum nyílik júliusban az Ötz-völgyi Söldenben. A Gaislachkogl hegyen 3050 méteres magasságban július 12-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a 007 Elements nevű múzeum.

Két emeleten 1300 négyzetmétert foglal el James Bond világa. A külön e célból emelt épület az ice Q étterem mellett található, amely a 007 Spectre: A Fantom visszatér című filmben a Hoffler Klinikaként működött, ahol James Bond először találkozik Madeleine Swannal.

A múzeum látogatóit filmes installációk várják, ezek elsősorban a Spectre jeleneteire és azokra koncentrálnak, amelyeket Söldenben forgattak, de láthatóak motívumok mind a 24 James Bond filmből. Az interaktív élményvilág betekintést nyújt a forgatásokba is.

Láthatóak különleges akciójelenetek, kulisszák, Bond-autók, bemutatnak forgatási helyszíneket és stúdiódíszleteket is.

A 007 Elements múzeum az Eon Productions, a Bond-filmek jogait jelenleg birtokló Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) és a söldeni hegyi vasút közreműködésével valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!