egy balhé vége

2018.07.17. 17:55

Milliókat követelt, aztán peren kívül megegyezett volt menedzsereivel Johnny Depp

A részleteket nem hozták nyilvánosságra, de a sztár elvileg nagyon elégedett.

(FILES) In this file photo taken on November 2, 2017 US actor Johnny Depp poses upon arrival to attend the world premiere of the film 'Murder on the Orient Express' at the Royal Albert Hall in west London. Johnny Depp has reached a settlement agreement with his former managers, ending the 25 million dollar lawsuit he filed against them, according to a spokesperson of the US star. / AFP PHOTO /

Forrás: AFP

Fotó: Tolga AKMEN

Johnny Depp peren kívüli egyezségre jutott korábbi menedzsereivel, akiket azért perelt be, mert sok millió dolláros kárt okoztak neki.

Depp tavaly januárban perelte be a The Management Groupot 25 millió dolláros (6,8 milliárd forintos) kártérítést követelve hanyagságukért és csalásért.

A színész azt állította, hogy több mint 40 millió dolláros (11 milliárd forintos) adóssága keletkezett a Joel és Rob Mandel vezette Los Angeles-i cég miatt. Depp keresete szerint a cég nem fizette be időben az adóit és magas kamatozású kölcsönöket vett fel a nevében.

A menedzsercsoport ugyancsak pert indított Depp ellen, amelyben arra hivatkoztak, hogy a sztárt havi kétmillió dollárt felemésztő luxus életstílusa döntötte súlyos adósságba. Felsorolták, hogy Depp 14 házat vásárolt és tart fenn, köztük egy francia kastélyt és kis szigeteket a Bahamákon, valamint egy nagy luxusjacht és magánrepülő is van a tulajdonában.

A színész szóvivője hétfőn jelentette be, hogy a per, amelynek tárgyalását augusztus közepére tűzték ki, most közös megegyezéssel lezárult. Bár a részleteket nem hozták nyilvánosságra, Depp állítólag „nagyon elégedett az eredménnyel”.

Depp a megállapodás után már nyugodtan koncentrálhat novemberben megjelenő új filmje, a Legendás állatok és megfigyelésük 2. promóciójára, illetve Hollywood Vampires együttesével való fellépésekre.

Borítókép: TOLGA AKMEN / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!