meglepő, de nem mulatságos

2018.01.10. 17:45

Michael Douglas elébe ment a pletykáknak

A kétszeres Oscar-díjas amerikai színészt, producert produkciós cégének egy korábbi női alkalmazottja akarja megvádolni azzal, hogy harminc éve, az 1980-as években önkielégítést végzett előtte.

Meglepő módon megelőző cáfolatban tagadta állítólagos helytelen szexuális viselkedését Michael Douglas.

A kétszeres Oscar-díjas amerikai színészt, producert produkciós cégének egy korábbi női alkalmazottja akarja megvádolni azzal, hogy harminc éve, az 1980-as években önkielégítést végzett előtte – olvasható a The Guardian brit napilap honlapján.

Az áldozat még nem ismertette nyilvánosan vádjait, ám Michael Douglas ügyvédei révén megtudta, hogy a Hollywood Reporter című filmes szaklapban fog megjelenni a cikk az állítólagos esetről.

A Deadline című magazinnak nyilatkozva Michael Douglas „teljes hazugságnak, koholmánynak” nevezte a vádat, aminek „semmi igazságalapja nincsen”.

Egykori alkalmazottja azzal is vádolja, hogy „pirulásra okot adó szövegeket suttogott a fülébe, és használt telefonbeszélgetéseikben, és kiközösítette őt, amikor távozott a vállalattól”.

Utóbbi állításokat Douglas elenyészőnek nevezte, ugyanakkor bocsánatot kért, „ha közönségesen beszélt volna barátaival”.

Azt azonban cáfolta és „teljesen valótlannak” nevezte, hogy megakadályozta volna egykori alkalmazottja előmenetelét a filmiparban.

Elmondta, hogy több mint 30 éve nem áll kapcsolatban vádlójával. Hozzátette:

 „Lesújtottak az állítások, és hajlandó vagyok mindent beismerni, amiért felelős vagyok. Nincs bizonyíték. Ez nem fog bíróság elé kerülni. Ez az ügy elévült”

- hangsúlyozta.

Címkék#zaklatás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!