selyemköntös

2017.10.03. 19:35

Megvan, ki játszhatja el Hugh Hefnert

A róla szóló filmben a Playboy-mogult Jared Leto alakíthatja majd.

A napokban 91 éves korában elhunyt Hefner élettörténetét feldolgozó film jogait Brett Ratner körülbelül két éve szerezte meg. A 48 éves rendező a The Hollywood Reporternek elmesélte:

Jared Leto, aki régi barátja, nyomban jelentkezett nála a szerepre, amint megtudta, hogy ő rendezi a filmet.

A produkciót Ratner cége, a RatPac Entertainment fejleszti. A Hefner-sztori 2007 óta érdekli Ratnert, ám a megfilmesítés jogai előbb a Universal Pictures, majd az Imagine Entertainment és a producer Jerry Weintraub haláláig, 2015-ig a Warner Bros. kezében voltak.

Egyszer még az is felmerült, hogy Robert Downey Jr. játssza el a selyempizsamás Playboy-alapítót.

Ám ez végül, mint tudjuk, nem valósult meg. Áprilisban Ratner egyébként meghívta Letót az American Playboy: The Hugh Hefner Story című dokumentumfilm-sorozat bemutatójára Hefner házába. Az eseményt a mogul 91. születésnapjára szervezték, és a rendező szerette volna bemutatni a színészt Hefnernek, ám egészségi állapota miatt Hefner végül nem tudta üdvözölni vendégeit a vetítésen. Ratner szerint azonban éppen elég filmanyag áll rendelkezésre Hefnerről ahhoz, hogy Leto hitelesen el tudja játszani.

A rendező további tervei között szerepel még egy hatvanas évekbeli tévéműsor, a Playboy After Dark újraindítása, amelynek annak idején Hefner volt a házigazdája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!