újrakezdés

2017.10.11. 15:19

Kovács Patrícia egyedül akar boldogulni a válás után

Volt férjével, Gusztos Péterrel barátságban váltak el.

A színésznő és a volt országgyűlési képviselő 2010-ben kelt egybe. Bár kapcsolatuk körülbelül két éve megingott, és küzdöttek egymásért, végül úgy döntöttek, jobb lesz, ha nem együtt folytatják tovább. Az álompár hét évig élt házasságban, szakításuk idén nyáron látszólag hirtelen jött, és eddig senki sem beszélt az okairól – írja a Bors.

Kovács Patrícia most a NőComment című talkshowban azonban megtörte a jeget. Mint mondta, eddig szinte mindig volt mellette egy férfi, kapcsolatfüggő volt, de most, hogy nyáron véget ért a házassága, úgy érzi, egyedül kell boldogulnia.

„Azt érzem, hogy szükségem van a magányra és hogy sokkal több leszek, megerősödöm ha egyedül is megállom a helyem a világban. Valakinek a színésznője, a rendezőnek a színésze, a gyerekem anyja, a férjem felesége voltam, és eljött egy pont amikor azt éreztem, hogy állj! Én akkor most csak saját magamért akarok élni. El akarok kezdeni úgy a semmibe egy életet, hogy nem mástól várom a segítséget vagy a biztonságot.”

– mondta a színésznő, aki egyedül neveli kislányát, Hanna Lujzát.

Borítókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!