színészpalánták

2017.11.12. 09:00

Ki győzi le AZ-t? (videó)

Az AZ (It, már a mozikban) nézői – akik már Magyarországon is több mint 300 ezren vannak – valószínűleg mind egyetértenek abban, hogy a bohócos horror gyerekszereplői igazi színészi karrier előtt állnak.

A legtöbben a vörös hajú lány, Sophia Lillis hosszú távú sikerére fogadnak. A 15 éves New York-i csajról már azt is tudni, hogy ő hogyan képzeli el magát a jövőben. Az AZ folytatása ugyanis 27 év múlva játszódik, vagyis a film második részében a most megszeretett gyerekek felnőtt „változata” játssza majd a főszerepet.

Lillis nemrég azt nyilatkozta: azt szeretné, hogy az ő figurájának felnőtt korát Jessica Chastain alakítsa. A ScreenRant újságírója rögtön meg is kérdezte a két alkalommal Oscarra jelölt színésznőt, hogy mit szól az ötlethez – ami már csak azért sem lehetetlen, mert Chastain főszerepet játszott az AZ rendezője előző filmjében, a Mama-ban is.

„Szükségem van munkára, és az alkotók a barátaim. Sőt, szinte családtagok. Nyitott vagyok az ötletre, majd meglátjuk, mi lesz belőle. De szeretném, ha tudnák: szívesen szétrúgom a leggonoszabb bohóc se…ét is, ha kell”

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!