jön a 4. rész

2019.05.22. 11:20

John Wick most fejezte be, de máris újabb pusztításba kezd

Bejelentették az akciófilm-franchise folytatásának premierdátumát.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - MAY 15: Actor Keanu Reeves arrives at the Los Angeles Special Screening Of Lionsgate's 'John Wick: Chapter 3 - Parabellum' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on May 15, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto / Image Press Agency

Fotó: Xavier Collin

Nem meglepő, hogy a hétvégén kasszát robbantó John Wick: 3. felvonás – Parabellum című akcióthriller folytatást kap, hiszen a várakozásokat felülmúlva, 57 millió dollárért (16,6 milliárd forint) váltottak rá jegyet a hétvégén – írja a hirado.hu.

Keanu Reeves zúzása ezzel megelőzte a Marvel rekordokat döntő szuperhősfilmjét, a Bosszúállók: Végjátékot, mely a negyedik hétvégéjét 29,4 millió dollár jegybevétellel zárta, a második helyre visszacsúszva.

A John Wick akciófilm-franchise harmadik darabja, melyben a női főszereplő ezúttal Halle Berry, jóval erősebben nyitott, mint elődei, a 2014-es első rész vagy a tavalyelőtti második folytatás. A stúdió tehát nem vállal túl nagy kockázatot a negyedik résszel, melynek premierdátumát a John Wick text club tagjaival osztották meg először. A film 2021. május 21-én landol majd a mozikban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!