dinók és zene

2018.05.31. 12:33

Jazzalbummal rukkol elő a Jurassic Park legmenőbb sztárja

Létezik a világon olyasmi, amihez Jeff Goldblum nem ért?

American actor Jeff Goldblum speaks as fans of comics, science fiction, fantasy and more pack Stampede Park in Calgary, Canada for the second full day of the Calgary Comic & Entertainment Expo on April 28, 2018.

Forrás: AFP/CrowdSpark

Fotó: Magdalena Wojcicka

Jeff Goldblum élete első jazzalbumának felvételére készül – jelentette be a Decca zenei kiadó, mely szerződést írt alá az amerikai színésszel.

A légy, a Jurassic Park és A függetlenség napja című filmek sztárja zenei tehetségére akkor figyeltek fel a Decca szakemberei, amikor a színész egy BBC-műsorban zongorán kísérte Gregory Porter jazzénekest, aki Nat King Cole egy dalát, a Mona Lisát adta elő – idézte a Variety.com a cég szerdai közleményét.

A 65 éves színész gyerekkora óta zongorázik, rendszeresen lép fel zenekarával, a The Mildred Snitzer Orchestrával Los Angelesben és a New York-i Café Carlyle-ban. Amikor éppen nem máshol zenél, heti jazzműsort vezet a Los Angeles-i Rockwell Table and Stage-ben.

Az albumról további részleteket nem árultak el. Goldblumot legközelebb a Jurassic World: Bukott birodalom című filmben láthatják a mozinézők, a sorozat új darabja június 8-án debütál.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!