Mozihír

2019.11.01. 11:08

Ismét boszorkányságra készül a Disney

Folytatás készül az 1993-as Hókusz Pókuszhoz.

Nem telhet el úgy Holloween, hogy ne vetítené le valamelyik csatorna a Hókusz Pókusz című filmet. Az 1993-ban készült családi alkotásban a Sean Murray által alakított Thackery Binx húzza ki a pácból Dani (Thora Birch) és Max Dennisont (Omri Katz), akik véletlenül felélesztik a boszorkány triót, a Sanderson nővéreket írja a hirado.hu.

Winifred, Sarah and Mary Sanderson may fly once more on their broom, mop and vacuum: A new “Hocus Pocus” movie is being developed by Disneyhttps://t.co/mxNBl2OPOK

— The New York Times (@nytimes) " target="_blank" rel="noopener">2019. október 26.

A Disney már tavaly elhintette az ötletét, miszerint folytatást készítenének a filmhez, most azonban már egészen biztos, hogy a rajongók megkapják az új történetet.

Hogy Bette Midler, Kathy Najimy és Sarah Jessica Parker visszatér-e a Disney+ számára készülő projektben az egyelőre kérdéses, de a készítők reménykednek benne, hogy vissza tudnak csábítani néhányat a régi szereplők közül.

A forgatókönyvet Jen D’Angelo írja, a szereposztásról azonban egyelőre semmit sem lehet tudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!